DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU


KREIRAMO PECIVA PO VAŠEM IZBORU

DOSTAVA NA VAŠU ADRESU NA TERITORIJI BEOGRADA

Pekara Zečević  nudi mogućnost dostave koktel peciva na vašu adresu na teritoriji čitavog Beograda. Nudimo vam naš ketering po najvpovoljnim cenama. Firmama koje se bave keteringom, a u svojoj ponudi nemaju pecivo nudimo posebne popuste za veće količine.

Za svaku porudžbinu preko 5 kilograma  nudimo besplatnu dostavu na teritoriji opštine Zvezdara, za ostale delove grada cena dostave je od 200 do 500 dinara u zavisnosti od teritorije i količine naručenog peciva. Garantujemo da će dostavljeno pecivo biti sveže pripremljeno i toplo, kao i spremno za serviranje. Vaše je samo da nas pozovete i poželite, a mi smo tu da ispunimo sve vaše želje.

Koktel pecivo je sitno pecivo zgodno za različite vrste proslava, kao što su rođendani, svadbe, krštenja i druge vrste svečanosti.

Pekara Zečević neguje poseban odnos sa svojim klijentima. Pružamo vam mogućnost da sami odaberete vrste peciva koja želite da naručite, a u skladu sa vašim potrebama.

Pecivo koje naručujete za vaše proslave je uvek sveže pripremljeno. Dostava se vrsti u specijalnim pakovanjima koja čuvaju svežinu i ukus pripremljenog peciva.

NAJČEŠĆA PITANJA

Pekara Zečević izlazi u susret potrebama svojih klijentata i u zavisnosti od obima posla pecivo možete poručiti i nekoliko sati pred proslavu. Ipak, najbolje je da vašu porudžbinu izvršite dan ili dva ranije.

Pekara Zečević nudi besplatnu dostavu na teritoriji opština Vračar, Zvezdara i Palilula za porudžbinu preko 2 kilograma, za ostale delove grada vršimo dostavu u skladu sa dogovorom.

Pekara Zečević nudi mogućnost dostave na željenu adresu, ali ukoliko želite, naručeno pecivo možete preuzeti i u našoj pekari u Bulevaru Kralja Aleksandra 518b.

Pekaru Zečević osnovali smo 2015. kao porodični posao sa željom da svoja znanja koja smo stekli radeći u pekarstvu više od decenije primenimo na sopstvenim proizvodima. Ako su vam dosadila industrijska peciva i želite da se podsetite kvalitetnog i ukusnog peciva, kakvo su spremale vaše bake, odaberite najbolje za vas. Odaberite Pekaru Zečević

  • BEOGRAD
  • Bulevar Kralja Aleksandra 518b
  • 064/410-4600

© 2018: Pekara Zečević