O NAMA


KREIRAMO PECIVA PO VAŠEM IZBORU

O NAMA

Pekaru Zečević osnovali smo 2015. kao porodični posao sa željom da svoja znanja koja smo stekli radeći u pekarstvu više od decenije primenimo na sopstvenim proizvodima. Naš pažljivo odabrani tim kolega svakodnevno priprema kvalitetna peciva po domaćim recepturama, vodeći računa o svakom sastojku. Asortiman konstantno proširujemo, dopunjavamo, menjamo, pre svega, osluškujući potrebe svojih kupaca, što smatramo i svojom najvećom prednošću na tržištu. Posebno samo ponosni na saradnju sa drugim ketering firmama, koje u svojoj stalnoj ponudi nemaju pecivo pa isto nabavljaju od nas.

Osim za standardna peciva koje kreiramo svakodnevno za naše verne kupce u Bulevaru Kralja Aleksandra 518b u Beogradu, gde se nalazi naša proizvodnja i pekara, specijalizovali smo  se i za pravljenje koktel peciva. I u ovom segmentu smo rešili da osim standardne ponude, omogućimo da peciva kreiraju kupci i ista, besplatno, dostavimo na željenu adresu.

Svesni smo da su se vremena promenila. Na tržištu se uglavnom nude unificirani proizvodi, a mi Vam pružamo mogućnost da sami osmislite svoja koktel peciva. Odlučili smo da budemo radionica koja će se potruditi da ispuni vaše zahteve. Zato je naš moto: „Kreirajmo peciva po vašem ukusu.“

Koktel pecivo koje smo poručili za proslavu prvog rođendana našeg Nemanje je ispunilo sva naša očekivanja, a ono što je najvažnije gosti su bili prezadovoljni. Sigurni smo da će Pekara Zečević i njihovo koktel pecivo biti deo svih naših budućih proslava.

Marijana Milošević

Ideja nam je da naše zadovoljne mušterije govore o kvalitetu peciva koje nudimo.

Obeležavanje prvog rođendana i uspešnog poslovanja naše građevinske firme bilo je fenomenalno, između ostalog i zahvaljujući preukusnom pecivu naručenom u Pekari Zečević.

Milan Kocić, direktor MTK Mont

[wds id=“1″]

Pekara Zečević nudi svim fizičkim i pravnim licima mogućnost dostave svog koktel peciva na kućnu adresu i to potpuno besplatno na teritorijama opština Zvezdare, Vračara i Palilule. Za ostale delove grada dogovor sa klijentima. Garantujemo da će za vaše posluženje pecivo biti sveže pripremljeno i ispečeno, kao i da ćete biti prezadovoljni i opet  nam se vratiti.

Pekaru Zečević osnovali smo 2015. kao porodični posao sa željom da svoja znanja koja smo stekli radeći u pekarstvu više od decenije primenimo na sopstvenim proizvodima. Ako su vam dosadila industrijska peciva i želite da se podsetite kvalitetnog i ukusnog peciva, kakvo su spremale vaše bake, odaberite najbolje za vas. Odaberite Pekaru Zečević

  • BEOGRAD
  • Bulevar Kralja Aleksandra 518b
  • 064/410-4600

© 2018: Pekara Zečević